Faizsiz Konut Şirketlerine Tasfiye - Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri? Hangi ... - Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu bddk 29 faizsiz konut şirketi için tasfiye kararı alındığını duyurdu.

Faizsiz Konut Şirketlerine Tasfiye - Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri? Hangi ... - Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu bddk 29 faizsiz konut şirketi için tasfiye kararı alındığını duyurdu.. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu bddk 29 faizsiz konut şirketi için tasfiye kararı alındığını duyurdu. Peki, tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri, tasfiye ne demek, i̇ntibak nedir, bddk son dakika açıklaması detayları neler? Bddk'nın konu ile ilgili kararı resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı ayrıca kurumun internet sitesinde de yer aldı. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, (bddk) 21 faizsiz konut şirketini tasfiye etmesinin ardından, 8 şirketin daha kendi isteğiyle tasfiye edildiğini duyurdu.

Bddk'ın son dakika kararına göre, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Faizsiz konut şirketlerinin tamamını henüz tasfiye etmemişler. Yükselen kredi faizleri sonrası, tasarrufa dayalı faizsiz sistemle konut satışları hızla artmıştı. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine yönelik kararın ardından intibak başvurusunda bulunan tasarruf finansman şirketlerinden 8'inin daha iradi tasfiyeye yönlendirilmesine karar verildiğini duyurdu. Ancak ben bu yapının uzun vadede sürdürülebilir olmayacağını;

21 faizsiz konut şirketine tasfiye kararı - Para Borsa
21 faizsiz konut şirketine tasfiye kararı - Para Borsa from i1.wp.com
Resmi gazete'de bugün yayınlanan karar ile kamuoyunda faizsiz konut edindirme sistemi olarak bilinen tasarruf finansman şirketlerinin 21'inin faaliyetlerine son verildi. 21 faizsiz konut şirketi için tasfiye kararı. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) son dönemde artış gösteren faizsiz konut satan şirketleri hakkında önemli bir karar aldı. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), vatandaşların hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak intibak şartlarını sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Tasfiye edilen firmaların isimlerinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Bddk nın 21 faizsiz konut şirketini tasfiye etmesi sonrası 8 şirket daha kendi isteğiyle tasfiye edildi. Peki, tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri?

Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü.

Bddk'ın son dakika kararına göre, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, (bddk) 21 faizsiz konut şirketini tasfiye etmesinin ardından, 8 şirketin daha kendi isteğiyle tasfiye edildiğini duyurdu. Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü. Ancak ben bu yapının uzun vadede sürdürülebilir olmayacağını; Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. İşte tasfiyesine karar verilen şirketler. Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü. Faizsiz konut şirketlerinin tamamını henüz tasfiye etmemişler. Faizsiz konut şirketleri tasfiye haberi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlayamayan 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) son dönemde pıtrak gibi artan ve dolandırıcılık/batık uyarıları yapılan faizsiz konut satan şirketlere neşteri vurdu. Bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu bddk 29 faizsiz konut şirketi için tasfiye kararı alındığını duyurdu.

Bddk nın 21 faizsiz konut şirketini tasfiye etmesi sonrası 8 şirket daha kendi isteğiyle tasfiye edildi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), vatandaşların hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak intibak şartlarını sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Bddk'nın konu ile ilgili kararı resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı ayrıca kurumun internet sitesinde de yer aldı. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Faizsiz konut şirketlerinden ev alan vatandaşlar şirket listesini araştırmaya başladı.

Son Dakika: 21 faizsiz konut şirketi tasfiye edildi! İşte ...
Son Dakika: 21 faizsiz konut şirketi tasfiye edildi! İşte ... from static.daktilo.com
Şirketlere bddk ve tasarruf mevduatı sigorta fonu (tmsf) tarafından tasfiye komisyonu atanacak. Faizsiz konut şirketlerinden ev alan vatandaşlar şirket listesini araştırmaya başladı. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlayamayan 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) son dönemde pıtrak gibi artan ve dolandırıcılık/batık uyarıları yapılan faizsiz konut satan şirketlere neşteri vurdu. Bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Eninde sonunda diğer şirketlere de (yandaş değillerse) benzer bir kararın sirayet edeceğini düşünüyorum. Bddk'ın son dakika kararına göre, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) son dönemde artış gösteren faizsiz konut satan şirketleri hakkında önemli bir karar aldı.

Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, (bddk) 21 faizsiz konut şirketini tasfiye etmesinin ardından, 8 şirketin daha kendi isteğiyle tasfiye edildiğini duyurdu.

Konuya ilişkin karar resmi gazete'de yayımlandı. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlayamayan 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Tasfiye edilen firmaların isimlerinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Faizsiz konut şirketlerine para yatıranların durumu ne olacak? Uzmanlar, tasfiye edilen şirketlerden alacağı olan tüketicilerin tasfiye kuruluşlarına başvurması çağrısında bulundu. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Eninde sonunda diğer şirketlere de (yandaş değillerse) benzer bir kararın sirayet edeceğini düşünüyorum. Ancak ben bu yapının uzun vadede sürdürülebilir olmayacağını; İşte tasfiye edilen 21 faizsiz konut firmaları .amacıyla tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak intibak şartlarını sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu bddk, tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak şartları sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi.

Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) son dönemde artış gösteren faizsiz konut satan şirketleri hakkında önemli bir karar aldı. Tasfiye edilen firmaların isimlerinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. 21 faizsiz konut şirketi için tasfiye kararı.

KONUT VE TAŞIT EDİNDİRME ŞİRKETLERİNE DENETİM | Yapı Trend ...
KONUT VE TAŞIT EDİNDİRME ŞİRKETLERİNE DENETİM | Yapı Trend ... from www.yapitrend.com.tr
Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), vatandaşların hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak intibak şartlarını sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) son dönemde artış gösteren faizsiz konut satan şirketleri hakkında önemli bir karar aldı. Faizsiz konut şirketlerinin tamamını henüz tasfiye etmemişler. Tüketiciler, belgeleriyle hemen tasfiye kuruluşlarına başvurmalı. İşte tasfiye edilen 21 faizsiz konut firmaları Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk) son dönemde pıtrak gibi artan ve dolandırıcılık/batık uyarıları yapılan faizsiz konut satan şirketlere neşteri vurdu.

Böylece sektörde faaliyet gösteren firma sayısı 6'ya düştü.

Emin evim, fuzel ev, sinpaş, i̇mece, katılımevim, çözüm ve birevim'in sektörde devam edeceği öğrenildi. Şirketlere bddk ve tasarruf mevduatı sigorta fonu (tmsf) tarafından tasfiye komisyonu atanacak. Bddk 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Yükselen kredi faizleri sonrası, tasarrufa dayalı faizsiz sistemle konut satışları hızla artmıştı. Sabah saatlerinde yaptığı bir açıklama ile 21 şirketin tasfiye edildiğini duyuran bddk, daha sonra da kalan 14 şirketten 8'ini de iradi tasfiyeye yönlendirdiğini açıkladı. Bddk'ın son dakika kararına göre, 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Eninde sonunda diğer şirketlere de (yandaş değillerse) benzer bir kararın sirayet edeceğini düşünüyorum. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Konuya ilişkin karar resmi gazete'de yayımlandı. İşte tasfiye edilenler listesinde yer alan şirketler. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (bddk), 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu tasarruf finansman faaliyeti yürüten fakat şartları sağlamayan 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesine karar verdi. Bddk'nın konu ile ilgili kararı resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı ayrıca kurumun internet sitesinde de yer aldı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook